Profesionalni strojevi obrade drveta

elisa razortip
RazorTIP

Wood-Mizerova tračna pila Razor Tip ima stelitne vrhove zubi i napravljena je posebno za piljenje ekstremno tvrdog drveta. Kada su druge pile odmah tupe nakon samo nekoliko rezova, Razor Tip stelitna tračna pila je tek počela piliti. Kada vam je potrebna tračna pila za teško, tvrdo drvo, Wood-Mizerova Razor Tip tračna pila odgovoriti će na sve izazove. .

elisa bimetal
BiMETAL

Wood-Mizerova BiMetal tračna pila za piljenje drveta napravljena je za visoko zahtjevne industrijske proizvodne potrebe. Noseći dio tračne pile posebnog čeličnog sastava BiMetalne pile objedinjuje trajnost i dugotrajnu savitljivost te time ostvaruje duži vijek naoštrenosti u odnosu na MaxFlex ili DobubleHard tračnu pilu, posebno kada se pili tvrđa više abrazivna vrsta drveta.

elisa maxflex
MaxFLEX

MaxFlex tračne pile napravljene su iz vrhunskog kvalitetnog čelika, brižno razvijenog od Wood-Mizera da nadmaši konkurentske pile i poveća vrijednosti za pilanara. Posebna čelična smjesa osigurava duži vijek savijanja sa povećanom izdržljivošću. Visoko kvalitetna tračna pila dati će pilanaru velike rezultate za izuzetnu cijenu.

elisa doublehard
DoubleHARD

DoubleHard tračna pila je najpopularnija pila Wood-Mizera, više od desetak godina. Cijenovno dostupna i pouzdana općenito za sve vrste piljenja. Upotrebljen je visoko kvalitetni čelik, a zubi su naknadno indukciono tvrdo zakaljeni. DoubleHard pila je čvrsta, nije krhka i neće se potrošiti ili slomiti prerano. DoubleHard pile nude do sada nedostignutu reznu fleksibilnost, bilo da želite piliti smrznuto, ili osušeno drvo, meko drvo, tvrdo drvo ili čvronato drvo. I velika pilanska postrojenja, kao i mobilni pilanari, dnevno zavise od Wood-Mizerove DobuleHard tračne pile.

elisa silvertip
SilverTIP

SilverTip tračna pila je ekonomična pila za vosoko produktivnu okolinu i dokazala se kao početna pila. Puno iskusnih pilanara postiglo je s njima vrlo pozitivna rezultate rabeći je na svojim raspiljivačicama ili primarnom otvaranju trupaca. Standardni, vrlo savitljiv noseći materijal je upotrebljan da se produlji vijek trajanja do istovremeno su vrhovi zuba indukciono trvdo zakaljeni. Zajedno imamo izvanredno dug vijek oštrine da dugim vijekom trajanja u sekundarnoj preradi drva naše Silver tip tračne pile.

elisa sharpenes
Brusilice

BMS500 Profesionalna oštrilica zubi tračnih pila. BMS500 je napravljena za zahtjeve visoko produktivnih pilana koje trebaju stalno oštre listove pila. Izrađena je kao snažni industrijski stroj sa automatskim funkcijama, koje vam omogućuju manju brigu oko samog brušenja a daju vam više vašeg vremena. BMS500 oštri razne listove tračnih pila od 25 do 75 mm širine sa razmakom zubi od 12,7 do 28,6 mm.

cbn wheels
CBN brus

CBN 5 "(127mm) i CBN 8" (203mm) Wood Mizer potrošni materijal posebno dizajniran borazon brušenje kotača u pet profila koji točno odgovaraju našoj tvornici postavljenih profila

  • 10/30 naš najpopularniji i svestran zuba profil
  • 9/29 idealno u smrznutim ili posebno tvrdih drva
  • 13/29 idealan za svježim četinara poput bora ili smreke
  • 4/32 ovaj profil je za vrlo teško ili smrznuto drvo
  • 7/34 ovaj profil se preporučuje za tvrdo; najbolje radi s motorima iznad 15 kW

elisa tooth setters
Rezmetači

BMT300 je industrijski razmetač napravljen za profesionalne oštračnice zubi pila i velike pilanarske tvrtke. Najveća širina lista pile je 75 mm a brzina posmaka do 25 zubi u minuti. BMT300 pneumatski razmetač ima vrhunsku i stalnu točnost razmetanja zubi. Računalo uči iz prvih koraka razmetanja koliko točno treba pritisnuti svaki zub pri razmetanju.

elise resharp service
ReSharp Service

Mnogi od Wood Mizerovih distributera nude puni servis oštrenja WM tračnih pila. Ovdje se ne samo pile potpuno naoštre, već kompletno obrade kao da su izašle iz tvornice. Isti strojevi koji rade u Wood Mizerovoj proizvodnoj liniji rabe se u oštrilačkim servisima. Svaka tračna pila je naoštrena uporabom najbolje CBN tehnologije, te uz računalno rezvrnute vrhove zubi daju točnost i snagu za glatki rez.