O nama

pregimex d.o.o. hrvatska

Pregimex d.o.o.

PREGIMEX d.o.o. tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, Slavka Batušića 31, ima više od 25 godina iskustva u izvozu i zastupanju inozemnih tvrti iz područja drvne industrije. Tvrtku je 1991. godine osnovao Krešimir Pregernik, dipl.ing. drvne industrije i vanjske trgovine, koji je, prije osnivanja vlastite tvrtke, dvadeset godina radio u vanjskoj trgovini UPIM-a i Exportdrva.
Nakon studija na ekonomskom fakultetu i stručnog studija Manager u malom poduzetništvu, 2014. godine tvrtku nastavlja voditi sin, Filip Pregernik.

Saznajte više...
wood mizer hrvatska

Wood-Mizer

Wood Mizer Hrvatska isporučuje pokretne i stacionarne tračne pilane, tračne pile i druge strojeve za primarnu preradu oblovine za profesionalne pilanare u Hrvatskoj.Wood-Mizer započeo je sa skromnim radom 1982. godine – u garaži u Indiani, USA. Donald Laskowski i Daniel Tekulve imali su ideju za efikasniji način piljenja trupaca u građu. Oni su stvorili nešto novo i pojavile su se nove mogućnosti. Iznenada svatko je mogao ispiliti svoje trupce lagano i ekonomično u građu i revolucija za pilanare širom svijeta je započela. Tvornica, izgrađena u Indianapolisu je proizvela 2.500 pilana u samo 5 godina. Jeftina pilana pretvara trupce u kvalitetnu građu, koje su do sada proizvodile samo klasične pilane!

Saznajte više...