Pregimex d.o.o.

PREGIMEX d.o.o. tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, Slavka Batušića 31, ima više od 25 godina iskustva u izvozu i zastupanju inozemnih tvrti iz područja drvne industrije. Tvrtku je 1991. godine osnovao Krešimir Pregernik, dipl.ing. drvne industrije i vanjske trgovine, koji je, prije osnivanja vlastite tvrtke, dvadeset godina radio u vanjskoj trgovini UPIM-a i Exportdrva.
Nakon studija na ekonomskom fakultetu i stručnog studija Manager u malom poduzetništvu, 2014. godine tvrtku nastavlja voditi sin, Filip Pregernik.

Pregimex je tradicionalni izvoznik drvnih proizvoda primarnog, polufinalnog i finalnog sektora drvno prerađivačke branše Republike Hrvatske. Transparentnost i pouzdanost u poslovanju, te vlastita ino mreža, neke su od prednosti Pregimexa. Dugogodišnjim poslovanjem ostvareni su vrijedni poslovni kontakti. Pregimex d.o.o. zastupa američku tvrtku Wood-Mizer, sa širokom paletom stacionarnih i mobilnih tračnih pilana i pratećih strojeva primarne prerade drveta. Oprema, rezervni dijelovi i repromaterijal za potrebe drvne industrije, uvoze se uglavnom namjenski u suglasju s potrebama pojedinih proizvođača.

Spremni smo sagledati Vaše potrebe. Želja nam je pomoći Vam u počecima ili promjenama dosadašnje proizvodnje uvažavajući Vaše specifične potrebe. Predstavljalo bi nam zadovoljstvo da budemo Vaš partner u primjenama modernih pilanarskih tehnologija, te unapređivanju i razvoju Vaših novih proizvodnih programa.

Obratite nam se sa povjerenjem!